Lions Aaskov

Hvad er Lions?OrganisationDem støtter vi?AktiviteterKontaktLinks

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Lions Julelotteri

I et veletableret samarbejde mellem Lions Clubberne Herning, Ikast, Vildbjerg og Åskov samt Herning Folkeblad er der gennem årene afviklet et julelotteri, som har til formål at støtte et humanitært og socialt arbejde i lokalområdet.

Gennem årene er der via julelotteriet samlet flere millioner kroner ind. Lotteriet og dets overskud har kun været muliggjort gennem velvillige bidrag fra lokale erhvervsdrivende såvel med bidrag til gevinstlisten som en aktiv salgsindsats.

Julelotteriet er fulgt med tidens trend, selve lodsedlen er nu udformet som et skrabelod. Man kan straks se, om man har vundet, og hvad man har vundet.

For kun 20 kr. har man mulighed for at skrabe sig til en gevinst på 1.000 kr. eller måske få én af hovedgevinsterne, den største er en gavecheck på 25.000 kr.

Da spændingen om gevinst kan afgøres straks, er der kommet flere fikse salgsløsninger, - at sælge til udenbys gæster, - at overraske husets værtinde med en festlig kuvert indeholdende lotterisedler, - at give medarbejdere en lille kuvert med lodsedler i julegave. Alle kan dermed få chancen for en pæn julegave.

Ja, mulighederne for afsætning og gevinst er store, og i den sidste ende vil det medvirke til at forsøde tilværelsen for medborgere, der har behov for hjælp.
Så - kære medborger - tak for hvert et køb af Lions julelotterisedler.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark